Selecteer een pagina

Vacatures

(Junior) Werkvoorbereider (m/v)

In de functie van (junior) werkvoorbereider zorg je er voor dat de bouwwerkzaamheden van onze modulaire gebouwde woningen zonder vertraging kunnen doorgaan.

Timmerman

Als Timmerman in de modulaire (af)bouw heb je een spilfunctie in het proces. Jij legt de basis voor alle andere werkzaamheden. Je bent bereid om de modulaire technieken te leren.

Allround tegelzetter

Als allround tegelzetter bij DWG draag je zorg voor de afwerking van alle vloeren en sanitaire ruimtes van onze modulair gebouwde woningen.

Medewerkers modulaire bouw

Als medewerker modulaire bouw ben je een echte allrounder. Je hebt twee rechterhanden en weet van aanpakken. Je assisteert je collega’s waar nodig en we ontwikkelen graag je talenten.

Loodgieter

Als allround loodgieter bij DWG bouw ben je verantwoordelijk voor alle loodgieter werkzaamheden van onze modulair gebouwde woningen. Je bent bereid om de modulaire technieken te leren.

Elektromonteur

Als elektromonteur in de modulaire bouw ben je verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties en werk je met vernieuwende technieken. Je bent bereid om die technieken te leren.

Open
sollicitatie?

Wil je bij DWG komen werken?
Je kunt altijd een open sollicitatie sturen via email: info@dwgbouw.com

Of bel ons via: +599 700 8955

De Wit Group bouw is onderdeel van De Wit Group Bonaire

Contact

Over ons

Disclaimer

Privacy

Algemene voorwaarden